Woontrend 2019: Haal metallic kleuren in huis

Woontrend 2019: Haal metallic kleuren in huis

We zagen het al in 2018: de opkomst van metallic kleuren, zoals blinkend messing, koper, goud en chroom. Er zijn vele leuke meubels, decoratie en accessoires om jouw interieur mee te accentueren of uit te laten blinken, vooral in combinatie met fluweel of velvet meubels. Ook aan verlichting is deze luxueuze trend niet voorbij gegaan. Dit jaar zet deze stijl zich nóg verder door. Heb jij nog geen metallic accenten in je interieur? Scroll dan verder voor de mooiste inspiratie.

Metallic kleur 1: Messing / Brass

Messing wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. Door de opvallende gele kleur komt messing sterk in de buurt van de kleur goud. Met z’n subtiele glans geeft messing nét dat extra beetje luxe en warmte aan je interieur. Zeker in combinatie met volle, diepe kleuren. Messing details kun je overal terug laten komen: van een subtiel grafisch patroon op je behang tot een opvallende designlamp boven je eettafel. Wat lampen betreft kun je ook je hart ophalen: de verlichting collecties zitten boordevol messing!

Metallic Kleur Brass - Gubi Multi-Lite Brass

Metallic kleur 2: Koper

Koper zien we al enkele jaren terug in menig interieur. Het begon allemaal met Tom Dixon, die de koperen bollamp weer in ere herstelde. Maar koper is nog steeds helemaal trending. Als je geen fan bent van de gele kleur van messing en liever met een iets warmere kleur accenten wilt aanbrengen in je interieur, dan is koper een mooi alternatief. Koper heeft een geel-rode kleur en is perfect te combineren met lichte kleuren zoals wit en beige, maar complimenteert ook kleuren als royaal blauw of petrol, maar ook zeker met marmeren meubels en decoratie.

Metallic kleur Koper - Zuiver Retro 70 hanglamp
Metallic Kleur Koper - Tom Dixon Bell Table Copper
Klanten beoordelen ons met een