Over Lumenlab

Lumenlab is hét online warenhuis voor al jouw design verlichting. In ons assortiment vind je de mooiste hanglampen voor boven je eettafel, die ene gave vloerlamp voor dat donkere plekje in de woonkamer. Of wat dacht je van mooie designspots voor in de badkamer of keuken? Welk type verlichting je ook zoekt, Lumenlab helpt je met het inrichten van je huis.

Vlieg mee over ons bedrijf

Momenteel zijn wij druk bezig om ons nieuwe bedrijfspand te bouwen. Langs de A28 bij Nijkerk verrijst een indrukwekkend en creatief gebouw, ook wel de Lightboxx genoemd. Naast Lumenlab vestigen zich hier ook de bedrijven Lightboxx en Keylight.

De bouw gaat hard! Zo hard dat we in augustus 2019 onze deuren zullen openen. In ons pand hebben we, naast een indrukwekkend kantoor, ruim 500m2 ingericht als showroom. Hier kun je een deel van ons assortiment bewonderen. Achter het kantoor bevindt zich ruim 5000m2 magazijnruimte. Vlieg je even mee over ons pand?

Wat bieden we jou?

Wij vragen iets van jou, maar daarvoor krijg je uiteraard wel iets terug. Wat mag je van ons verwachten?

  • Een team enthousiaste collega’s die jou graag wegwijs maken in jouw nieuwe, dynamische werkomgeving.
  • Wij zijn hartstikke lief voor je; goede arbeidsvoorwaarden zijn dus vanzelfsprekend.
  • Als jij groeit, groeit Lumenlab ook! Daarom bieden wij je gratis trainingen en cursussen.
  • Op vrijdag sluiten we de week graag af met een feestje. Ben jij van de partij?
  • Korting op ruim 50.000 mooie verlichtingsproducten.

Onze kernwaarden

Lumenlab is een jonge en dynamische onderneming vol ambitie. Op de werkvloer heerst een informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd, maar ook zeker wordt gestimuleerd. Wij vinden dat je jezelf continu moet blijven uitdagen en ontwikkelen, alleen zo haal je het beste uit jezelf. Om continue groei van onze prachtige webshop te realiseren, zijn we daarnaast altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Ondernemend, vooruitstrevend, gepassioneerd en liefde voor mooie verlichting: dat is wie wij zijn!

Bij Lumenlab werken we graag efficiënt en met plezier met elkaar samen. Daarom hebben we zeven kernwaarden in het leven geroepen die een uitstekend beeld van hoe we met elkaar én onze klanten omgaan. Jij bent iemand die:

1. Verwachtingen waarmaakt

2. De klant centraal stelt

3. Een passie voor verlichting heeft

4. Weet hoe je samenwerkt

5. Open en informeel is

6. Vooruitstrevend en ambitieus is

7. Ontwikkeling en uitdagen voorop heeft staan

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures. Maar we staan wel altijd open voor een open sollicitatie. Denk jij dat je het in je hebt om Lumenlab naar ‘The Next Level’ te brengen en een waardevolle aanwinst bent voor ons? Stuur dan je open sollicitatie, voorzien van je CV en motivatie, naar [email protected] t.a.v. Dhr. Wassink.