Top merken bij Lumenlab

Flos verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Artemide verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Tom Dixon verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Tonone verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Secto Design verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Normann Copenhagen verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Moooi verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Menu Lighting
Jacco Maris verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
New Works verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Royal Botania verlichting kopen? Bekijk ons assortiment
Brand van Egmond verlichting kopen? Bekijk ons assortiment

Onze merken op een rijtje

Designmerken bij Lumenlab

Lumenlab is officieel dealer van meer dan 60 internationale merken en labels. Daarnaast hebben wij naast ons online aanbod, als projectverlichter, nog eens 100+ merken tot onze beschikking. Elk merk heeft een uniek verhaal. Het Deense design label Normann Copenhagen, bijvoorbeeld, begon ooit met het verkopen van de Norm 69 hanglamp. Na slechts 5 jaar groeide het aanbod met nog eens 38 producten, maar ook vele samenwerkingen met internationaal bekende ontwerpers. In 2009 besloten ze om, naast design verlichting, ook design meubels in de collectie op te nemen. Tegenwoordig is dit topmerk uitgegroeid tot één van de autoriteiten op het gebied van Scandinavisch design. Ook andere merken maakten hun naam waar in de wereld van minimalistische Scandinavisch design. Bijvoorbeeld het Finse merk Secto Design, bekend van de Octo serie hanglampen.

Wat dacht je van het merk Flos? Dit Italiaanse verlichtingslabel, en tevens familiebedrijf, ontwerpt al sinds 1962 iconische design verlichting die niet meer weg te denken is uit de verlichtingswereld. Flos werkt o.a. samen met top ontwerpers als Philippe Starck en Jasper Morrison. Ook andere Italiaanse top labels, zoals Luceplan en Artemide, hebben prachtverlichting die elke ruimte in jouw woning eenvoudig wat extra sfeer geven.

Lumenlab is ook projectverlichter

Lumenlab helpt je bij het verlichten van jouw project met deskundig en vrijblijvend advies. Naast ons online aanbod hebben we nog ruim 100 merken designverlichting welke we in onze projecten gebruiken. Wij ontwerpen lichtconcepten voor talloze branches en sectoren, zoals retail, office, hospitality en residency. Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend lichtadvies aan.

Klanten beoordelen ons met een