Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Normann Copenhagen

Het Deense designlabel Normann Copenhagen is een relatief jong bedrijf dat in 1999 opgericht werd door ontwerpers Jan Andersen en Poul Madsen en blinkt vooral uit in de vervaardiging van trendy designlampen, kasten, (bijzet)tafels, glazen, klokken en allerlei designaccessoires. Het assortiment is karakteristiek door het vaak minimalistische uiterlijk, en altijd functioneel, degelijk, en prachtig vormgegeven. Normann Copenhagen staat ook bekend om de succesvolle samenwerkingen met gevestigde ontwerpers en nieuwe talenten uit de hele wereld.

Verlichting van Normann Copenhagen

Het assortiment bestaat stuk voor stuk uit producten die hun sporen hebben verdient in de verlichtingswereld. Enkele echte klassiekers zijn de Amp serie, de Bell hanglampen serie van ontwerper Simon Legald, en de Norm 69 serie. Deze series passen perfect in de Deense designtraditie. Maar ook andere series zijn minstens net zo populair. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bau serie, of de glamoureuze Grant serie? Maar welke lamp je ook kiest, ze hebben allemáál een eigen verhaal, een eigen identiteit ontsproten uit de creatieve geest van één van de designers.

Vragen over de verlichting van Menu?

Voor de producten van Normann Copenhagen ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je een vraag over de verlichting van Normann Copenhagen of een specifieke lamp? Of heb je een vraag over de voorraad van een product? We staan graag voor je klaar om al je vragen over verlichting te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 033 – 3033162.

Klanten beoordelen ons met een