Resultaat 1–24 van de 46 resultaten wordt getoond

Design verlichting van Menu

Menu is een echt Scandinavisch designlabel. Het van oorsprong Deense bedrijf maakt, naast designmeubels en accessoires voor alledaags gebruik, ook prachtige verlichting. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu steeds om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De verlichting van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook functioneel.

Categorieën verlichting van Menu

In het assortiment van Menu vind je vele soorten verlichting. Zo vind je er leuke tafellampen, hanglampen, maar ook prachtige vloerlampen en stijvolle lampen voor aan de wand. Wat dacht je van de JWDA Table Lamp Marble. Deze trendy tafellamp is een echte allemansvriend en voelt zich in vrijwel ieder interieur thuis.

Vragen over de verlichting van Menu?

Heb je een vraag over de verlichting van Menu of een specifieke lamp? Of heb je een vraag over de voorraad van een product? We staan graag voor je klaar om al je vragen over verlichting te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 033 – 3033162.

Klanten beoordelen ons met een