Toont alle 8 resultaten

KS Verlichting

KS Verlichting is een oer-Hollands merk van exclusieve buiten- en binnenverlichting. Al ruim 40 jaar staat KS Verlichting bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne buitenverlichting, en tegenwoordig ook binnenverlichting. De ontwerpen van hun verlichting staan voor tijdloosheid, duurzaamheid, exclusiviteit, uitstraling en uitstekende een prijs-kwaliteitverhouding. Met een mooie lamp van KS geef je sfeer aan je huis en tuin.

Verlichting van KS Verlichting

KS heeft een ruim aanbod in buitenverlichting. Het assortiment bestaat uit wandlampen, uplighters en diverse lantaarnpalen. Het stijlvolle assortiment varieert van modern tot klassiek en industrieel. De lampen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, waardoor ze langdurig bestand zijn tegen weersinvloeden. Er zijn diverse coatings gebruikt om de lampen verschillende kleuren en effecten te geven. De lampen die glas bevatten zijn spatwaterdicht, oftwel IP44 of hoger. De lampen zorgen voor functionele, maar ook voor sfeervolle verlichting.

Vragen over KS Verlichting?

Voor de producten van KS Verlichting ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je een vraag over een product of een specifieke lamp? Of heb je een vraag over de voorraad van een product? We staan graag voor je klaar om al je vragen over verlichting te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 033 – 3033162.

Klanten beoordelen ons met een