Resultaat 1–24 van de 87 resultaten wordt getoond

Keylight

Keylight is een Nederlandse producent van hoogwaardige functionele en decoratieve verlichting. Het merk is opgericht in 2005 met als doel betaalbare verlichting naar de Nederlandse markt te halen. De innovatieve verlichtingsproducten van Keylight vinden hun weg in verschillende toepassingsgebieden, zoals in winkels, winkelcentra, hotellerie en de horeca, de kantoorbranche, sporthallen, opslagcentra en productiehallen. Ook voor thuis biedt Keylight een uitgebreid assortiment designverlichting. Het assortiment bestaat uit prachtig vormgegeven verlichting met het oog op design, functie en duurzaamheid. Daarnaast is Keylight exclusief gelicentieerd door Philips waardoor zij gebruik mogen maken van de laatste innovaties op het gebied van ledmodules en led lichtbronnen.

Verlichting van Keylight

Naast een standaard assortiment verlichting biedt Keylight ook maatwerk verlichting welke geheel met de hand wordt gemaakt in Nederland. De verlichting kenmerkt zich door de veelzijdige toepasbaarheid. Voor iedere ruimte biedt het assortiment een passende lichtoplossing, voor binnen en buiten. Zo vind je er strakke inbouwspots, opbouwspots, wandlampen, hanglampen, railspots, led strips en noodverlichting. Daarnaast heeft Keylight ook een uitgebreid assortiment buitenverlichting zoals grondspots, tuinspots en wandlampen voor buiten.

Vragen over de verlichting van Keylight?

Voor de producten van Keylight ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je een vraag over de verlichting van Keylight of een specifieke lamp? Of heb je een vraag over de voorraad van een product? We staan graag voor je klaar om al je vragen over verlichting te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 033 – 3033162.